A Ceredi Nemzetközi Kortárs Művésztelep blogja

Artcolony Cered

Artcolony Cered

Száz számra készülnek a fotók

2017. augusztus 03. - artcolonycered

Most éppen három lengyel, két olasz, egy német, két belga, egy szlovák, egy arab és rajtunk kívül öt magyar beszél szinte egyszerre, keresztbe-kasul angolul, franciául, olaszul. Isteni káosz!  Legónak, Puklus Péter kutyájának mindegy milyen nyelven szólnak hozzá, csak kapjon egy baráti simizést. Az internet ugyan kibabrált velünk, de a szokásos bemutatkozások így is nagyszerűen sikerültek. Ezúttal a lengyel művészettörténész, Patrycja Rup jegyzetelt vadul. Szemethy Jimmy egy animációs filmmel lepett meg minket, Manar Laham, Christoph Eckelt, Puklus Péter, Palik Eszter és Krnács Ágota izgalmas részleteket mutattak be munkáikból. Tomasz Piars délután a tavalyihoz hasonlóan már bevonta a környékbeli gyerekeket az alkotó munkába. Nem kellett kétszer hívni őket!

Közben már megint alakul, fejlődik a közösségi ház is, újabb és újabb darabok jelennek meg benne, vagy kerülnek ki onnan.

Száz számra készülnek a fotók, néhány már most nyilvános Facebookon és az Instagramon.

image1_3.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://artcolonycered.blog.hu/api/trackback/id/tr8412716356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása