A Ceredi Nemzetközi Kortárs Művésztelep blogja

Artcolony Cered

Artcolony Cered

Isteni kaporszag

2017. július 13. - artcolonycered


Amerre nézek, mindenhol levágott fűkupac, vihartépte ágak halomban, pihenő fűnyíró, egyik házból a másikba félúton vándorló bútorok, felszerelések. Szóval nagyüzem, hogy a kezdésre minden a helyére kerüljön. Közben jön a szomszédasszony egy szakajtó tojással köszönni az ajándék tűzifát, amit a fáskamra hasznosabbá tétele miatt adtunk neki. Várjuk a plébánost, hogy egyeztessük vele a felújított galériánk megnyitóját és kiállítását. Rég nem látott kedves barátaink is "éppen erre járnak", benéznek egy rövid időre. Másik szomszédasszony most köszönt be egy kosár zöldséggel, isteni kapor illat leng körül bennünket. Kezd ráragadni az izgalom a környezetünkre!
A szállásadó 4Tó Panzió is megújul a művészek kedvéért és örömére. A tucat reklámajándékok helyére igazi népi és polgári tárgyak kerülnek a falakra, polcokra Ladóczki Vili barátunk jóvoltából. Inspiráló környezet, szíves vendéglátás, izgalmas téma... mi kell még?

cili_vili-foto-web.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://artcolonycered.blog.hu/api/trackback/id/tr3012661665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása